![Resource](/sites/default/files/Carousel%20Banner%20image%20980x390px1_2_0.jpg)
![Resource 2.0](/sites/default/files/2019-10/banner1_0.jpg)
![Resource protein](/sites/default/files/2019-10/banner2_0.jpg)
Czy smak ma znaczenie?
![Ocean](/sites/default/files/2019-10/push1_1.jpg)
DOBRZE OCENIANY SMAK!*
![PACJENTÓW](/sites/default/files/2019-10/push2_0.jpg)
¾ BADANYCH PACJENTÓW KUPIŁOBY PRODUKTY RESOURCE*
![PREFEROWAŁO](/sites/default/files/2019-10/push3_0.jpg)
WIĘKSZOŚĆ BADANYCH PACJENTÓW PREFEROWAŁO PRODUKTY RESOURCE*
KOMPLETNE POD WZGLĘDEM ODŻYWCZYM SPECJALISTYCZNE PRODUKTY OCENIANE W BADANIU
Żywność specjalnego przeznaczenia medycznego. Stosować pod kontrolą lekarza. Resource 2.0: Do postępowania dietetycznego w stanach niedożywienia i/lub w przypadku ryzyka niedożywienia. Resource Protein: Do postępowania dietetycznego w stanach niedożywienia i/lub w przypadku ryzyka niedożywienia, któremu może towarzyszyć zwiększone zapotrzebowanie na białko.
* Badanie przeprowadzone w miesiącach kwiecień-maj 2017 na próbie N=200 pacjentów, którzy spróbowali produktów Resource 2.0 o smaku waniliowym, Resource Protein o smaku truskawkowym, Nutridrink o smaku waniliowym oraz Nutridrink Protein o smaku truskawkowym.
** Badanie przeprowadzone w miesiącach kwiecień-maj 2017 na próbie N=200 pacjentów, którzy spróbowali produktu Resource Protein o smaku truskawkowym oraz Nutridrink Protein o smaku truskawkowym. Wynik podany z uwzględnieniem grupy pacjentów, którzy dokonali wyboru jednego produktu. N=175.
1. Ruxton C. Compliance with Oral Nutritional Supplements and the Role of Taste. CN Focus Vol.6 No.2 June 2014