/info/pages/search.aspx MenuZwiń Nasza Firma O Nas O Nas Komunikat Dyrektora Generalnego Rada Doradcza Kluczowe Inwestycje Wartosci Oraz Instytuty Gdzie kupić Konsultacje żywieniowe dla pacjentów onkologicznych Aktualności Kontakt Kariera Wsparcie Żywieniowe Choroby Układu Pokarmowego Choroba Leśniowskiego-Crohna Dysfagia Choroby Wieku Podeszłego Dysfagia Niedożywienie Osteoporoza i sarkopenia Leczenie Ran Przyspieszone Gojenie Ran Onkologia Dieta w chorobie nowotworowej Przygotowanie Do Operacji Zabieg operacyjny Zdrowie Dzieci Choroba Leśniowskiego-Crohna Mukowiscydoza Upośledzenie rozwoju/opóźnienie wzrastania Zaburzenia neurologiczne Zaburzenia żołądkowo - jelitowe Nasze Marki Impact Infasource Isosource Modulen Novasource Peptamen Resource Badanie Smaku Badanie Smaku Sprawdź wyniki badania Ocena smaku Chęć zakupu Wybór produktu Poradnik Żywienia Medycznego Strona główna Aktualności Materiały do pobrania Żywienie medyczne Choroba onkologiczna Okres okołooperacyjny Choroba neurologiczna Aktualności Żywienie medyczne Wiedza Choroba onkologiczna Okres okołooperacyjny Choroba neurologiczna Osoby starsze Materiały do pobrania Produkty Resource Resource 2.0 Resource 2.0 + Fibre Resource Protein Resource Refresh Resource Diabet Plus Resource Instant Protein Impact Oral Najczęściej zadawane pytania Kontakt Aktualności Żywienie medyczne Wiedza Produkty Najczęściej zadawane pytania Kontakt Choroba onkologiczna Okres okołooperacyjny Choroba neurologiczna Osoby starsze Materiały do pobrania Resource Impact Oral Resource 2.0 Resource 2.0 + Fibre Resource Protein Resource Refresh Resource Diabet Plus Resource Instant Protein Nestle Health Science / Poradnik Zywienia Medycznego / Neurologia Choroby neurologiczne Choroba onkologiczna Choroba Neurologiczna Choroba Operacje CHOROBA NEUROLOGICZNA Choroba Alzheimera CHOROBA NEUROLOGICZNA Dysfagia – fakty i mity CHOROBA NEUROLOGICZNA Udar mózgu – najczęstsze problemy i wskazówki, cz. II CHOROBA NEUROLOGICZNA Udar mózgu – najczęstsze problemy i wskazówki, cz. I CHOROBA NEUROLOGICZNA Przyczyny i skutki niedożywienia u pacjentów neurologicznych CHOROBA NEUROLOGICZNA Żywienie i opieka nad chorym po udarze CHOROBA NEUROLOGICZNA Choroba Parkinsona VIEW MORE FEATURED STORIES of ONS-Brand product Zone Resource 2.0 Dowiedz się więcej Resource 2.0 + Fibre Dowiedz się więcej Resource Protein Dowiedz się więcej Resource Refresh Dowiedz się więcej Resource Diabet Plus Dowiedz się więcej Resource Instant Protein Dowiedz się więcej Impact Oral Dowiedz się więcej Żywność specjalnego przeznaczenia medycznego. Stosować pod kontrolą lekarza. Resource 2.0 Dowiedz się więcej Resource 2.0 + Fibre Dowiedz się więcej Resource Protein Dowiedz się więcej Resource Refresh Dowiedz się więcej Resource Diabet Plus Dowiedz się więcej Resource Instant Protein Dowiedz się więcej Impact Oral Dowiedz się więcej