Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Website logo
  • Nasze marki
    • Back
    • Nasze marki
    • Filtruj marki po
      Wybierz produkty
      Filtrar Po
      Resource logo
      Impact logo
      Infasource logo
      Modulen IBD logo
      Isosource logo
      Peptamen logo
      Novasource logo
      Compat logo
      Optifibre
  • Wsparcie żywieniowe
    • Wsparcie żywieniowe
    • Choroby wieku podeszłego
      • Choroby wieku podeszłego
      • Dysfagia
      • Niedożywienie w wieku podeszłym
    • Choroba onkologiczna
      • Choroba onkologiczna
      • Żywienie w chorobie onkologicznej
      • Białko w diecie chorego onkologicznie
      • Najczęstsze problemy w chorobie onkologicznej
    • Okres okołooperacyjny
      • Okres okołooperacyjny
      • Przygotowanie do operacji
      • Rekonwalescencja po operacji
      • Niedożywienie w okresie okołooperacyjnym
      • Gojenie ran
    • Pacjenci na oddziałach intensywnej terapii
      • Pacjenci na oddziałach intensywnej terapii
      • Żywienie na oddziale intensywnej terapii
    • Choroby dzieci
      • Choroby dzieci
      • Choroba onkologiczna
      • Mukowiscydoza
      • Upośledzenie rozwoju / zaburzenia wzrastania
      • Zaburzenia żołądkowo-jelitowe
      • Zaburzenia neurologiczne
      • Choroba Leśniowskiego-Crohna
      • Wrodzone wady metabolizmu
  • Nasza firma
    • Nasza firma
    • O nas
      • O nas
      • O Nestlé Health Science
      • Wartości oraz instytuty
    • Informacje korporacyjne
      • Informacje korporacyjne
      • Inwestycje
      • Kariera
  • Kontakt
  • Badanie smaku
  • Poradnik Żywienia Medycznego
  1. Nestlé Health Science
  2. Obszary Terapeutyczne

Obszary Terapeutyczne

gastro_intestinal_grid

CHOROBY NEUROLOGICZNE

UDAR MÓZGU
DYSFAGIA
NIEDOŻYWIENIE U PACJENTÓW NEUROLOGICZNYCH

aging_grid

CHOROBY WIEKU PODESZŁEGO

DYSFAGIA
NIEDOŻYWIENIE

critical-care

PACJENCI NA ODDZIAŁACH INTENSYWNEJ TERAPII

ŻYWIENIE NA ODDZIALE INTENSYWNEJ TERAPII

paediatrics

Choroby dzieci

CHOROBA ONKOLOGICZNA
MUKOWISCYDOZA
UPOŚLEDZENIE ROZWOJU / ZABURZENIA WZRASTANIA
ZABURZENIA ŻOŁĄDKOWO-JELITOWE
ZABURZENIA NEUROLOGICZNE
UTRATA MASY CIAŁA ZWIĄZANA Z CHOROBĄ
CHOROBA LEŚNIOWSKIEGO-CROHNA
WRODZONE WADY METABOLIZMU

vital_support

CHOROBA ONKOLOGICZNA

ŻYWIENIE W CHOROBIE ONKOLOGICZNEJ
BIAŁKO W DIECIE CHOREGO ONOWOTWOROWEJ
NAJCZĘSTSZE PROBLEMY W CHOROBIE ONKOLOGICZNEJ

operacje

Okres okołooperacyjny

PRZYGOTOWANIE DO OPERACJI
REKONWALESCENCJA PO OPERACJI
NIEDOŻYWIENIE W OKRESIE OKOŁOOPERACYJNYM
GOJENIE RAN

Nestle Health Sciences
Nestlé Polska S.A.
Ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Centrum Obsługi Konsumenta Nestlé
Infolinia: 801 333 000

Legal

  • Mapa strony
  • Warunki użytkowania
  • Polityka Prywatności
  • Polityka Cookies

Poland

Obserwuj nas
Poradnik Żywienia Medycznego